Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Bestellingen en retourneren

Optie 1 - fysiek item, zoals productdoos

Als u PaperOffice als fysiek artikel hebt gekocht (bijvoorbeeld productdoos met gegevensdrager), gaat u als volgt te werk:
- Stuur je complete productdoos binnen 30 dagen terug naar de PaperOffice-verkoper.
Je ontvangt het volledige aankoopbedrag binnen 3-9 werkdagen na ontvangst terug.
Indien u verzendkosten maakt voor verzekerde verzending, dan krijgt u deze tot een bedrag van 15 EUR vergoed. Voeg een bewijs van uw zending toe.


Optie 2 - digitaal artikel, b.v. digitale licentie als download

Ga als volgt te werk:
Alle licenties die in de PaperOffice-onlineshop zijn gekocht, hebben een retourrecht van 30 dagen, d.w.z. u kunt de aankoop op elk moment herroepen zolang er geen betaling is gedaan en de licentie dus is geactiveerd en er geen diensten zijn gebruikt.

Houd uw ontvangen factuur en uw originele betalingsgegevens bij de hand en bewaar alle documenten uit PaperOffice, aangezien u na de automatische terugbetaling geen toegang meer heeft vanwege de ontbrekende licentie.
Roep de automatische terugbetaling op deze pagina op ​​​​ https://shop-nl.paperoffice.com/refund en volg de instructies.

Opmerking: Houd er rekening mee dat door de automatische controle, PaperOffice-medewerkers geen retourzendingen kunnen accepteren en er ook geen informatie over kunnen verstrekken. Let op: retourneren kan alleen via deze pagina.

Database en gegevens

Nee, uw gegevens worden doorgaans niet in de cloud opgeslagen!

Als de PaperOffice-database lokaal op uw locatie is aangemaakt, slaat u uw gegevens op onder "Mijn PaperOffice-documenten" en "Algemene PaperOffice-documenten", deze worden opgeslagen in de MySQL-database die lokaal is opgezet op een sterk versleutelde manier.

Als u uw gegevens opslaat onder "Mijn Windows-documenten" of "Algemene Windows-documenten", worden ze lokaal opgeslagen in uw Windows-directory.

In het geval dat uw database is ingesteld op een NAS-server (zoals QNAP of Synology), worden uw gegevens opgeslagen in de database op de NAS-server.

PaperOffice is speciaal ontwikkeld voor Windows 10 64-bits.

U moet er ook voor zorgen dat software van derden die op uw Windows is geïnstalleerd, zoals antivirusprogramma's, PaperOffice of individuele PaperOffice-modules, deze niet blokkeert of vertraagt.

Als Microsoft-product raden we aan Windows Defender te gebruiken.

PaperOffice ondersteunt GEEN x86-systemen.

Nee, om PaperOffice op een Mac te gebruiken, moet je bijvoorbeeld Virtual Box gebruiken.

Test voor aankoop of virtualisatiesoftware aan uw eisen voldoet.

In de toekomst staat echter een MAC-versie gepland voor 2023.

Natuurlijk kunt u alle databases rechtstreeks op uw NAS-schijf opslaan, op voorwaarde dat uw NAS een MySQL-server heeft, bijvoorbeeld Synology of QNAP NAS.

Bovendien ondersteunt PaperOffice het gebruik van een MariaDB 5- en MariaDB 10-databaseserver, die onder Windows, Linux of MacOS kan worden geïnstalleerd.

We raden u aan om de databases op de NAS van QNAP of Synology te gebruiken.

Houd er rekening mee dat zowel MariaDB 5 als MariaDB 10 moeten zijn ingesteld, gebruik onze installatievideo's op YouToube of HelpDesk-items.

U kunt ook onze uitgebreide ondersteuningsservice aanschaffen, onze technische staf zal de database opzetten voor u zonder problemen a.

Elke database die door PaperOffice is gemaakt, is beveiligd met een hoogwaardig wachtwoord.
Alle opgenomen documenten zijn versleuteld door de PaperOffice ChunkCrypt met militaire versleuteling van 1024bit .

Op de lokale pc

PaperOffice heeft zijn eigen standaard databaseserver (MariaDB10) die onmiddellijk wordt geïnstalleerd en klaar voor gebruik zonder aanvullende instellingen


Op een NAS (Network Attached Storage)

De meeste NAS-apparaten hebben een geïntegreerde MySQL- of MariaDB-databaseserver die PaperOffice rechtstreeks kan gebruiken


Uw eigen lokale Windows- of Linux-server

U kunt MySQL of MariaDB op elke server installeren en PaperOffice het laten gebruiken.


Toegewijde root-server in elk datacenter

PaperOffice ondersteunt het gebruik van MySQL- en MariaDB-databases in een netwerk op afstand met de geïntegreerde endpoint-to-endpoint-encryptie


Amazon Web Services

Net als bij dedicated root-servers ondersteunt PaperOffice het gebruik van MySQL- en MariaDB-databases in de AWS Cloud met geïntegreerde endpoint-to-endpoint-encryptie

Over het algemeen worden alle bestandsindelingen ondersteund door PaperOffice, maar er wordt geen voorbeeldafbeelding gemaakt en tekstherkenning wordt aangeboden voor alle bestandsindelingen.


De volgende bestandsindelingen worden rechtstreeks ondersteund in PaperOffice:

"jpg", "jpeg", "pdf", "png", "tif", "tiff", "html", "htm", "txt"

Als Microsoft Office 365 is geïnstalleerd, worden de volgende bestandsindelingen ook ondersteund, afhankelijk van de editie:

"doc", "docx", "ppt", "pptx", "xls", "xlsx"

In PaperOffice kunt u met verschillende databases werken.


Voor soepel werken met meerdere databases raden we het gebruik van meerdere licenties aan, aangezien frequente databasewijzigingen, voor uw eigen veiligheid, een afkoelperiode van 3 dagen met zich mee kunnen brengen en elk gebruikersaccount heeft slechts één licentie voor één databaseverbinding.


Om verbinding / verbroken verbinding te voorkomen, raden we aan een tweede gebruikersaccount aan te maken en deze te verbinden met de tweede database. U kunt dus eenvoudig het respectieve gebruikersaccount selecteren en onmiddellijk met de aangesloten database werken, aangezien de database ALLEEN door een gebruiker kan worden gewijzigd door de verbinding te verbreken en vervolgens te verbinden.


Verbreek de verbinding en vervolgens met de bestaande databaseverbinding.

Nu moet u de verbinding met een nieuwe database tot stand brengen door simpelweg op "Volgende" te klikken nadat u de databaseverbinding hebt verbroken en de database in de volgende stap te selecteren.

PaperOffice benötigt für die komplette Speicherung aller Daten ca. 1 TB pro 1.000.000 Dokumentseiten.


Der tatsächliche Speicherbedarf richtet sich nach verschiedenen Faktoren, wie z.B. Scanauflösung, Seitengrösse, Anteil digitaler / analoger Dokumente und Anteil von Grafikelementen / Text auf Dokumenten sowie weiterer Faktoren.

Alle documenten en bestanden worden optioneel direct op uw computer opgeslagen, in een gecodeerde database of, als uw documenten worden opgeslagen onder "Mijn Windows-documenten", niet gecodeerd in uw lokale Windows-directory.


U kunt de database ook op een NAS-apparaat instellen en uw gegevens op de NAS opslaan.


In alle gevallen heeft u op elk moment toegang tot uw gegevens.

Om een database in het netwerk te kunnen delen, gaat u als volgt te werk:

Elke gebruiker die verbinding wil maken met een database, moet eerst een PaperOffice-account aanmaken.

Selecteer vervolgens in Opties "Voort te zetten en te beheren database connectie" en "Start databasebeheer" .
Selecteer vervolgens Lokale database en "Gebruik bestaande database of terugzetten van een backup" en voer het pad in van uw bestaande database die zich in het netwerk bevindt.
In de volgende stap wordt u gevraagd om de MasterKey van deze database in te voeren, dit dient om te voorkomen dat onbevoegde derden toegang krijgen tot gevoelige gegevens. Nadat u de juiste MasterKeys heeft geselecteerd, wordt u verbonden met de database en kunt u beginnen.

Gebruik de gratis installatieondersteuning van PaperOffice, die wordt aangeboden bij een eerste installatie!

Onze supporters staan ​​aan uw zijde tijdens de eerste installatie per telefoon en teamviewer voor een gegarandeerd vlotte start met PaperOffice.

Een PaperOffice-supporter helpt u telefonisch en via Teamviever (onderhoud op afstand). Deze service is een gratis goodwillservice als onderdeel van de PaperOffice-vertrouwensgarantie.

Ga naar de volgende pagina en vraag een gratis afspraak aan.

Gebruiker

Het maximale aantal is technisch onbeperkt.

Alleen het maximale aantal gebruikers dat is gespecificeerd in uw licentie (het aantal aangeschafte licenties) is beperkt.

Houd er rekening mee dat PaperOffice geen verantwoordelijkheid aanvaardt voor de juistheid en volledigheid van uw installatie of gegevensback-up en herstel op software en hardware van derden. Neem contact op met de ondersteuning van uw hardwareserviceprovider of gebruik onze betaalde ondersteuning als u hulp nodig heeft.


PaperOffice is technisch altijd gebaseerd op een MySQL- of MariaDB-databaseserver in SQL-modus, die standaard 250 gelijktijdige verbindingen ondersteunt.


MySQL en MariaDB ondersteunen tot 100.000 gelijktijdige verbindingen, afhankelijk van de versie, hardware en platform, wat overeenkomt met een maximum aantal PaperOffice-gebruikers van meer dan 6.000.


Elke databaseverbinding vereist bronnen en RAM op de databaseserver, die bijvoorbeeld hier kunnen worden berekend> https://www.mysqlcalculator.com


Elke gebruiker die is aangemeld bij PaperOffice gebruikt dynamisch maximaal 180 gelijktijdige verbindingen met deze databaseserver, wat betekent dat er standaard minimaal 10 gebruikers tegelijkertijd kunnen zijn aangemeld. Elke ingelogde gebruiker heeft ongeveer 60 MB RAM nodig, maar dit kan variëren als u de standaardinstellingen wijzigt. Als vuistregel geldt: hoe meer RAM, hoe beter en sneller. De volgende lijst kan dienen als richtlijn voor de minimale geheugenvereisten:

1 gebruiker = ongeveer 60 MB RAM vereist
10 gebruikers = ongeveer 600 MB RAM vereist
25 gebruikers = ongeveer 1,5 GB RAM vereist
50 gebruikers = ongeveer 3 GB RAM vereist
100 gebruikers = ongeveer 6 GB RAM vereist

Internet

NEE! PaperOffice heeft GEEN internetverbinding nodig om te werken.


Internet is alleen vereist om het installatiepakket te downloaden, het gebruikersaccount aan te maken, de database aan te maken en het apparaat toe te voegen.


Houd er rekening mee dat er geen updates of release-updates worden uitgevoerd en dat alle online services zijn gedeactiveerd.


De PaperOffice-programmalicentie wordt ook offline opgeslagen. Als het lokale licentiebestand beschadigd of gewijzigd is, heeft u een internetverbinding nodig om het automatisch te herstellen.

Minimumvereisten en systeemvereisten

Besturingssystemen / Goedgekeurd onder : Windows® 10 x64 (64-bits), Microsoft® Office® 2016-2019, Microsoft® Office® 365. Aanbevolen: Windows® 10 x64 (64-bits). Het gebruik van verschillende componenten is mogelijk, maar kan tot technische beperkingen leiden. PaperOffice vereist lokale beheerdersrechten voor een juiste werking. Controleer onafhankelijk van het besturingssysteem door middel van een testinstallatie of alle functies aan uw eisen voldoen, aangezien er geen officiële release kan worden gemaakt door een gebrek aan update / systeemondersteuning.

Weergave : vereist: 1280 x 768, aanbevolen: 1920 x 1080 of meer. Mobiele apparaten - vereist: 960 x 640, aanbevolen: 1280 x 720 of meer.

Hardware : vereist: 4 GB RAM, processorprestaties Intel i5 van de nieuwere generatie (of vergelijkbaar), internetverbinding (downstream minimaal 10 Mbit, upstream minimaal 1 Mbit). Een internetverbinding is niet vereist voor productief gebruik, alleen voor het downloaden van het installatiepakket, het aanmaken van het gebruikersaccount, het aanmaken van de database en het toevoegen van het apparaat. Aanbevolen: als voorheen, maar 8GB RAM, Intel i7 (of vergelijkbaar), installatie en database op SSD, internetverbinding (downstream min. 16 Mbit, upstream synchroon of min. 5 Mbit)

Netwerk (optioneel) : vereist: standaard TCP / IP-netwerk 100 Mbit. Aanbevolen: standaard TCP / IP-netwerk 1 Gbit. Voor RSPS (Secure Personal Server) of externe servernetwerken, serververbinding met ten minste 50 Mbit synchrone, clientverbinding met ten minste 20 Mbit stroomafwaarts, 1 Mbit stroomopwaarts.

Database : vereist - minimaal 1 GB vrije ruimte voor lokale databaseopslag. Aanbevolen: gegevensopslag op een NAS-apparaat (zoals QNAP of Synology) met minimaal 10 GB vrije ruimte.

Printer / scanner (optioneel) : voor doeleinden met weinig papiervolume: standaard flatbed- of sheetfeed-scanner met WIA- of TWAIN-interface, inkjet- of laserprinter. Voor doeleinden met een gemiddeld papiervolume: krachtige invoerscanner met ADF (automatische documentinvoer) met WIA- of TWAIN-interface, laserprinter. Voor doeleinden met grote papiervolumes: grote combinatieapparaten zoals Konica Minolta BizHub-serie met WIA- of TWAIN-interface of Scan2file-functie.

Licenties : PaperOffice-programmalicenties van versie One zijn geldig voor één gebruikersaccount, één database en installatie op slechts één pc. Gebruik met een database op een NAS is toegestaan.
Om PaperOffice in het netwerk, NAS of uw eigen server te gebruiken, heeft u de PaperOffice Team -versie nodig
De databaseserver zelf heeft geen eigen licentie nodig.
PaperOffice kan zo vaak als nodig opnieuw worden geïnstalleerd op de gelicentieerde pc. Als u met meerdere databases wilt werken, heeft u voor elke database een apart PaperOffice-gebruikersaccount nodig. Anders kunt u de database elke 96 uur wijzigen. Met een PaperOffice Team-licentie kunt u op maximaal 3 pc's installeren, maar slechts op één gebruikersaccount. Voor de installatie op meer dan 3 pc's of voor het gelijktijdig werken van meerdere gebruikers in het netwerk, heeft u voor elke gebruikersaccount een PaperOffice Team-licentie nodig.
Voorbeelden :
PaperOffice als versie voor één gebruiker, lokale databaseopslag of database op een NAS = 1 x PaperOffice One
PaperOffice met installatie op maximaal 3 pc's en 1 gebruikersaccount, evenals databaseopslag op NAS (zoals QNAP) = 1 x PaperOffice Team
PaperOffice in het netwerk en databaseopslag op NAS (zoals QNAP) met 5 gebruikersaccounts = 5 x PaperOffice Team

Talen

Ja, PaperOffice ondersteunt UTF-8 (Unicode) -codering volledig.

PaperOffice is beschikbaar in de volgende talen:


 • Duitse vlag Duits (DE)
 • Engelse vlag Engels (EN)
 • Russian flag Russisch (RU)
 • Spaanse vlag Spaans (ES)

Een BETA-versie is ook beschikbaar in de volgende talen:


 • Nederlands
 • Portugees
 • Frans (FR)
 • Italiaans

 • U kunt ons de best mogelijke ondersteuning bieden:
  Meld eventuele vertaalfouten die u opmerkt. U kunt ook suggesties voor verbetering doen door ons een E-MAIL te sturen met de fout en de juiste spelling.

Updates en ondersteuning

Voordat een nieuwe update wordt uitgebracht, controleert het technische team van PaperOffice de updates grondig om mogelijke problemen of tijdelijk verlies van onderhoud te voorkomen. Het is echter NIET mogelijk om alle computers met verschillende configuraties, programma's van derden, antivirusprogramma's enz. Te scannen, dus we vragen u om de volgende aanbevelingen in overweging te nemen:


Als er een nieuwe PaperOffice-update beschikbaar is, raden we aan deze in een testomgeving of op een virtuele machine te installeren voordat u deze in productie installeert.

Als alles goed werkt na installatie in de testomgeving, kun je alle apparaten in productie updaten.


Neem bij vragen contact op met het PaperOffice-ondersteuningsteam.

Met PaperOffice PLUS hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over updates of nieuwe versies en activeert u naast persoonlijke telefonische ondersteuning ook alle online services voor de beste PaperOffice aller tijden.

PaperOffice SLA breidt uw PaperOffice PLUS uit. Dit betekent dat als uw Plus inclusief contingent voor technische ondersteuning of advies is uitgeput, u ook een SLA kunt activeren.


Door PaperOffice Plus te gebruiken, beschikt u over een alomvattend contingent van ondersteuning en advies. Houd er echter rekening mee dat de daadwerkelijke omvang van de ondersteuning onafhankelijk wordt beoordeeld door ons ondersteuningsteam en in overleg kan worden gefactureerd. Raadpleeg hier voor meer informatie over de beschikbare ondersteuningstypen en responstijden.


Voorbeeld. Hiervoor heeft u een PaperOffice Plus nodig
- Problemen met het uitvoeren van het PaperOffice-installatieprogramma
- Vragen over de selectie van de ideale opslaglocatie voor de PaperOffice-database
- Problemen die optreden bij het uitvoeren van het PaperOffice-installatieprogramma met een lokale standaarddatabase - Vragen over het archiveren van een e-mail vanuit Outlook
- Vragen over het archiveren van schermafbeeldingen met PaperOffice ScreenCapture
- Problemen bij het uitvoeren van de PaperOffice-invoegtoepassing in Word, Excel of Outlook


Voorbeeld. Hiervoor heeft u een PaperOffice SLA nodig
- Advies over hoe PIA het beste kan worden gebruikt om documenten automatisch te herkennen en op te slaan
- Een NAS opzetten zodat PaperOffice deze gebruikt voor databaseopslag
- Problemen na het onafhankelijk opzetten van een database op het NAS-apparaat
- PaperOffice intensieve training en assistentie voor optimaal gebruik en workflow-oplossing

Versie

FAQs

Geen FAQ gevonden!